Over mij

Mijn naam is Sanne Zweep. Ik ben 26 jaar oud en geboren in Blaricum. Ik woon al mijn hele leven in Bussum, en ben ook nog lang niet van plan te vertrekken. Vroeger toen ik klein was droomde ik ervan om dierenarts te worden. Mijn liefde voor dieren was en is groter dan mijn liefde voor de schoolbanken. Ik ben dierenartsassistent geworden.

ik heb uiteindelijk gekozen voor een opleiding tot Paraveterinair dierenarts assistente. Na mijn opleiding ben ik gaan werken bij een organisatie waar ik in mijn 2e leerjaar stage heb gelopen, “De Speurneus”, hondenuitlaat- en opvangservice.

Na veel solliciteren heb een baan gekregen bij Pets Health dierenkliniek in Soest. Hier heb ik 9 maanden gewerkt, helaas werd mijn contract niet verlengt.

Heel lang kan ik niet stilzitten. Het begon te kriebelen, ik wilde iets met dieren en ik wilde dat doen als zelfstandige.

Ik ben er achter gekomen dat het mijn droom eigenlijk altijd is geweest om een eigen hondenpension op te richten. Waar honden in roedels kunnen verblijven en het naar hun zin hebben. Op dit moment heb ik geen ruimte om dit te doen. Daarom ben ik eerst begonnen met een uitlaatservice. Ik wil honden graag een leuke tijd geven zodat ze lekker kunnen ravotten met mij en met elkaar. Tegen de tijd dat ze thuis komen zijn ze engeltjes omdat ze al hun energie kwijt zijn (voor even).

%d bloggers liken dit: