Verzorging

Naast het uitlaten van uw hond(en) kan ik verschillende andere dingen voor uw dieren betekenen. Van een bezoek aan de dierenarts met uw hond tot een verzorgingsservice bij u aan huis voor uw vissen.

Dierenarts service. Als uw hond medische behandeling nodig heeft en u zelf de mogelijkheid of de tijd niet heeft kan ik met uw dier naar de dierenarts gaan om deze behandeling te verstrekken. Ik zal bij dit bezoek luisteren naar wat de dierenarts te zeggen heeft over de situatie en het behandelplan, dit schrijf ik beknopt op en geef u achteraf verslag van wat er is besproken. DSC_3106Mocht de dierenarts mij een keuze voorleggen, over wat dan ook, ,zal ik niet eerst contact met u hebben over uw wens. Mits het levensbedreigend is dan handel ik in in het kader van het welzijn van van uw dier..

Individuele wandelingen. In overleg kan ik ook individuele wandelingen verzorgen. Dit is voor honden die niet in een groep tot hun recht komen of het kan zijn dat de tijden van mijn wandelingen u niet uitkomen.

Huisdieren verzorging aan huis. Als u bijvoorbeeld op vakantie gaat en uw kat, hamster, vissen… blijven thuis. Ik kan dan de verzorging van uw dier(en) op mij nemen. Hiervoor heb ik geen standaard tarief, deze zullen in overleg met u worden besloten.fa54e31e-455b-4566-b19e-01b513d76d0c

Overig vervoer. Als uw hond ergens heen moet, bijvoorbeeld naar de trimster. En u heeft hier geen tijd voor, dan kan ik dit vervoer verzorgen.

%d bloggers liken dit: